Haber

AK Parti’nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, seçim kampanyasına esnafla birlikte başladı.

AK Parti’nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, seçim kampanyasını esnafla birlikte başlattıklarını belirterek, “Burada verilen mesaj açık, esnaf toplumun temelidir ve biz esnafımızın her zaman yanındayız.” dedi.

Tütüncü, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere’yi ziyaret ederek seçimin startını buradan verdi.

Dere ve esnafla bir araya gelen Tütüncü, “Bunun çok özel bir mesajı var. Antalya tarihinde bir belediye başkan adayı, esnaf odaları birliğinde esnaf odaları başkanlarıyla birlikte seçim çalışmalarına başlar. Buradaki mesaj açık: Esnaf toplumun temelidir ve biz her zaman esnafımızın yanındayız.” “15 yılda Kepez’de esnaf belediyesi olduğumuz gibi, çok büyük projelerle, büyük adımlarla büyükşehirde de esnafın belediyesi olacağız.” İfadelerini kullandı.

“Yeni bir dönem olacak”

Tütüncü, 1 Nisan’dan itibaren Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin esnafın, esnaf odalarının ve herkesin belediyesi olacağını, şehrin her türlü sorununa çözüm aradıkları, sorunların çözümüne katkı sundukları yeni bir dönem olacağını belirtti. Esnafın sorunları.

Taksi duraklarından kapalı pazarlara kadar 15 yıldır her zaman esnafın yanında olduklarını belirten Tütüncü, şöyle konuştu:

“AESOB ile büyükşehirde çok daha büyük projeleri hayata geçireceğiz. Ulaştırma esnafımızın ve taksicilerimizin talep ve beklentileri, esnafımızın turizmden aldığı payın artması, kent esnafını turistlerle buluşturma çalışmaları da bunlardan biri olacak.” Yeni dönemin en değerli dinamiklerinden biri. Bunları esnafımızla ve AESOB başkanımızla her zaman paylaşacağız.” “Ortak aklın rehberliğinde birlikte konuşarak, birlikte çalışarak esnaflarımıza yepyeni bir dönem yaşatacağız. Yeni dönem esnafımızın ‘Aradığımızı bulduk’ dediği bir dönem olacak.”

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın önümüzdeki dönemde özellikle turizmin 12 aya çıkarılması ve turistin kent merkezine gelmesiyle ilgili yeni projeler açıklayacağını belirten Tütüncü, yeni dönemin Antalya’nın altın çağı olacağını ve onun esnafı.

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, seçime esnafla birlikte başladıklarını hatırlatarak, daha büyük projelerle büyük bir güçle esnafı desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, 2009 yılında birlikte yola çıktıkları Hakan Tütüncü’nün her zaman esnafın yanında olduğunu ve esnaf dostu bir belediye başkanı olduğunu belirtti.

haber-sarikaya.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu