Haber

Bakan Uraloğlu: “Cumhurbaşkanı Trabzon’a her zaman özel önem verdi”

Bakan Uraloğlu: “Cumhurbaşkanı Trabzon’a her zaman özel önem verdi”

TRABZON – Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’a her zaman ayrı bir değer verdiğini belirterek, “Biz de hizmet etmeye çalıştık. Yaptığımız işler var, ihtiyaçlar var. Ama o her zaman yanımızda oldu. Trabzon’da rock.” ” söz konusu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu memleketi Trabzon’a gelerek Sürmene ilçesindeki esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Çamburnu Tersanesi’ni de ziyaret eden Bakan Uraloğlu, Of ilçesinde vatandaşlarla buluştu. İlçelerde vatandaşlarla ilgi gösteren Bakan Uraloğlu, basına yaptığı açıklamada Of’tan tüm Türkiye’ye selam gönderdiklerini söyledi. Bakan Uraloğlu, “Bugün arkadaşlarımızla birlikte Sürmene ve Of ilçelerindeki esnafı ziyaret ediyoruz. Ayrıca bir tersaneyi de ziyaret ettik. Daha sonra Sürmene Belediyesi’ne giderek liderimizin taleplerini istişare ettik. Sürmene’den destek istedik. Bu seçim sürecinde de her zaman olduğu gibi Of’a geldik, buradaki vatandaşlarımız ve esnafımız sayesinde bizi hoşgörüyle karşılıyorlar. Dostlarımızın, esnafımızın, vatandaşlarımızın dertlerini, taleplerini dinliyor, dokunmamız gereken konulara dokunuyoruz. Seçim vesilesiyle Of’un her zaman durduğu nokta bizim için değerlidir. Of’un dualarını almaya geldik. Of’ “Dualarınızı alıyoruz. Bundan sonra oyunuzu alacağız inşaAllah. Of’tan batıya kadar Allah’ın izniyle ‘durmak yok, yola devam’ diyerek devam edeceğiz” dedi.

“Trabzon’un duruşu bizim için çok önemli”

Trabzon’a hizmet etmeye çalıştıklarını belirten Bakan Uraloğlu, “Trabzon’un duruşu bizim için çok önemli. Cumhurbaşkanımız aday tanıtım toplantısında Trabzon adayını tanıtırken ne dedi? ‘Oy verin Trabzon’a, Trabzon’ dedi. Bu bir karardır’ dedi. iyi bir şey. Trabzon için söylüyorum.” Hizmet etmeye çalıştık. Cumhurbaşkanı Trabzon’a her zaman ayrı bir değer verdi. Biz de hizmet etmeye çalıştık. Yaptığımız şeyler var, ihtiyaçlar var. Ama Trabzon’da her zaman kaya gibi yanımızda durdu. Allah’ın izniyle Trabzon’un duruşunu koruduk. “Biz bunu hep arkamızda, yanımızda gördük. Bundan sonra da göreceğimizden şüphemiz yok. Ve buradan aldığımız güçle hem Trabzon’a, hem de tüm Türkiye’ye yetmedi. İnşallah. tüm coğrafyaya hizmet vermeye devam edeceğiz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu