Haber

Gelecek Partisi’nden Bülent Turan’ın cumhurbaşkanı adaylığı için imza kampanyası

Millet İttifakı’nın ortak cumhurbaşkanı adaylarının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu açıklamasının ardından AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın 2020’deki sözleri, “Kılıçdaroğlu 2023’te cumhurbaşkanı adayı olsun, ben de Çanakkale milletvekili olarak cumhurbaşkanı adayıyım. Bülent Turan” gündem oldu.

Millet İttifakı bileşenlerinden Gelecek Partisi, Turan’ın aday olması için imza kampanyası başlattı. Konuyla ilgili açıklama yapan Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Vahap Özsüer, Bülent Turan’ın aday olması için 100 bin imza kampanyası başlattıklarını duyurdu. Söz konusu imza kampanyasına ilk imza atan Vahap Özsüer oldu.

TURAN ‘İRONİ’ DEDİ

Bülent Turan ise sözlerinin gündem olmasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bizim için en uygun adayın Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu hep söyledik. Adaylığa katkımız olduysa ne mutlu bize. Kemal Bey’in süreci!Yoksa adayımız güçlü Türkiye’nin yolundadır.Soranlar Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘bizim adayımız partisiz cumhurbaşkanı olur’ dediğini duymadı mı? Bırakın partisiz Cumhurbaşkanı’nı, Tek partili Cumhurbaşkanı, 5 partili milletvekili ve 2 partili Belediye Başkanı da eklenmemiş mi?” dedi. (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu