Haber

İsmail Kartal, Livakoviç’i savundu: Yapabileceği hiçbir şey yoktu

Süper Lig’in 25. haftasında F.Bahçe, kendi sahasında konuk ettiği Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı.

Teknik Müdür İsmail Kartal, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Maçta üstün olduklarını belirten İsmail Kartal, şunları söyledi:


Maça çok iyi hazırlandık. Oyuncularımızla rakibimizin ne yaptığını inceledik. Maçın başından sonuna kadar oyun üstünlüğü bizim elimizdeydi. Oyuncularım kazanmak için ellerinden geleni yaptı. 2-1 öne geçtik. 3-4 beklerken gol yedik. İki kez kalemize geldiler, ikisinde de gol atıldı. Taraftarımızı mutlu etmek istedik ama olmadı. Bu ligde sonuna kadar yarışın içinde olacağız. Taraftarlarımız sakin kalmalı ve bize güvenmeli. Berabere kaldık ama buraya gelen takımların oyuncuları maalesef yerden kalkmıyor. Oyun hızımızı yavaşlatıyorlar. Sonuç olarak bugün berabere kaldığımız için üzgünüz ama önümüzde çok maç var ve yolumuza devam ediyoruz.

“Taraftarlarımızı mutlu etmeye çalışacağız”

Taraftarlara ilişkin konuşan Kartal, şunları söyledi: “Taraftarlarımız her maçta olduğu gibi bu akşam da takımımızı sonuna kadar destekledi. Öne geçtikten sonra hızlı bir şekilde gol yedik. Zorladık, istedik, durumlar bulduk. Faydalanamadık ama oldu. olmaz. Taraftarlarımız bizim şerefimizin tacıdır. Biz onları mutlu etmeye çalışıyoruz.”söz konusu.

Panik ortamının oluşmuş olabileceğini belirten İsmail Kartal, şu ifadeleri kullandı:

Oyunun son bölümünde uzun toplarla oynamış olabiliriz. Özellikle kanatlardan birçok durum yarattık. Maçı uzun toplarla bitirdiğimiz fikrine katılmıyorum. Panik yaşanabilir. Gol atma isteği bazı oyuncularda panik havası yaratmış olabilir.

“Bu maç bitti”

Önlerinde 13 lig maçı olduğunu belirten İsmail Kartal, “Bu maçı geride bıraktık. Buradan öğreneceğiz. En güzel şekilde Rize’ye gideceğiz. “Bu yarışta neler olacağını göreceğiz” dedi.

“Değerlendirerek karar vereceğiz”

Ryan Kent’i Avrupa listesine yazdıklarını hatırlatan Kartal, “Ryan Kent bizim oyuncumuz. Avrupa listesine yazdık. 48 saat içerisinde Türkiye’nin listesini federasyona sunacağız. 15 oyuncumuz var, 1 tanesini dışarıda bırakacağız. “Bir değerlendirme yapıp kararımızı vereceğiz” dedi.

“Livakoviç’in yapabileceği hiçbir şey yoktu”

Livakovic’in performansıyla ilgili konuşan İsmail Kartal, şunları söyledi: “İlk golde şanssızlık yaşandı. Top Ferdi’den sekiyor, Djiku’dan sekiyor, kaleciden sekiyor. Oyuncunun önüne düşüyor ve gol atıyor. İkinci hedef ise ders almamız gereken bir hedef. “Livakovic’in bu gece her iki gol için de bir şey yapabileceğini düşünmüyorum.”diyerek sözlerini sonlandırdı.

bahcesaray-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu