Haber

Murat Kurum: Fetret dönemini İstanbul’da bitireceğiz

Murat Kurum: “Fetret dönemini İstanbul’da bitireceğiz”

İSTANBUL – Pendik’te düzenlenen mitingde vatandaşlarla bir araya gelen Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, “Sizlerle el ele vereceğiz, omuz omuza vereceğiz ve Fetret dönemini 31 Mart akşamı sonlandıracağız. İstanbul’u ayağa kaldıracağız.”

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Pendik’te bir dizi ziyaretin ardından düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi.

Kurum, “Pendik’ten aldığımız bu destekle İstanbul’u 1 Nisan sabahı tatil beldesine dönüştüreceğiz. Özlediği her şeyi İstanbul’a geri getireceğiz. Bulvarlarından caddelerine kadar tüm şehri yeniden canlandıracağız. ara sokaklar. bu meydanın sevdasını karşılıksız bırakamayız. bu umutları, bu umutları ve bu pırıltılı gençleri karşılıksız bırakamayız. sizlerle omuz omuza el ele verip, fetret dönemini İstanbul’da bitireceğiz. 31 Mart akşamı. İstanbul’u ayağa kaldıracağız. Diğerleri gibi yarı zamanlı değil, tam zamanlı belediye başkanı olacağız. 7 gün 24 saat görev başında olacağız. Hizmette olacağız. Göreceksiniz ki en büyük farkımız verdiğimiz sözleri tutmak olacaktır. Sözlerimizi bırakmayacağız, söz verip unutanlardan olmayacağız. Projelerimizin onda biri değil yüzde 100’ünü yerine getireceğiz. Mevcut yönetimin yaptığı gibi, sözlerimizi yerine getiriyoruz. Pendik’ Türkiye’nin huzurlu, güvenli ve mutlu geleceği için titiz bir proje ve takvim hazırladık, söz veriyorum. Bizim dönemimizde Pendik’te trafik sorunu bitecek. Aşk için zaman olacak. Ailemize ve çocuklarımıza zaman ayıracağız. Pendik büyüyecek, Pendik güzelleşecek, Pendik zenginleşecek. Biz CHP İBB yönetimindekiler gibi algı ustası değiliz. Biz terimizin ustasıyız. Onlar algı yapıyor, biz çalışmalar yapıyoruz. Onlar reklam veriyor, biz hizmet veriyoruz. Çünkü bizim anlayışımızda siyaset; Bu bir meslek değil. Siyaset meslek yetiştirme yeri değildir. Siyaset iştir, siyaset hizmettir. “Bizim için iş asla bitmez, iyi haberler asla bitmez” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu