İçerik

Saç Bakımında Neden Vegan Ürünler Kullanmalıyız?

Saçınıza ve saç derinize dokunan her şeyin içeriğini kontrol ediyor musunuz? Peki bazı malzemelerin sizi hasta edebileceğini biliyor musunuz? Saçlarımız için kullandığımız ürünlerin doğal içeriğinin değerini sizlere anlatıyoruz. Hangi içeriklerden uzak durmalısınız? Hangi çalışmaları tercih etmelisiniz? Hepsi içeriğimizde!

Bu içerik işbirliği içerebilir. Satın aldığınız eserlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. Bu içerik 03 Eylül 2023 tarihinde oluşturulmuştur. Bu içeriğe eriştiğiniz zamana bağlı olarak listelenen eserlerin fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Öncelikle veganın ne anlama geldiğini açıklayalım…

Veganlık sıklıkla vejetaryen kelimesiyle karıştırılsa da kapsamı çok daha geniştir. Vejetaryenler sadece et ürünlerini tüketmezler. Vegan diyeti uygulayanlar hiçbir hayvansal ürün kullanmazlar. Yumurta, bal, peynir gibi…

Vegan beslenmeyi anlıyoruz ancak vegan şampuanın ne olduğunu merak ediyor olabilirsiniz.

Özünde vegan sözcüğünü içeren şeyler hiçbir durumda hayvan izi içermemelidir.

Bu nedenle veganların kullandığı vücut ve saç bakım ürünleri de vegandır. Peki vegan bakım ürünü ne anlama geliyor?

Vegan bakım ürünleri, hayvanlardan elde edilen hiçbir içerik içermeyen ve hayvanlar üzerinde test edilmeyen bakım ürünleridir.

Vegan saç bakım ürünleri neden faydalıdır?

vegan saç bakımı  Ürünlerini tercih ederek hayvan haklarına yönelik bir adım atıyor ve kendi sağlığımızı koruyoruz.

Dilerseniz daha fazla detaya girmeden önce kimyasal içeren ürünlerin neden zararlı olduğunu inceleyelim. O zaman en doğalını, en güzelini almak için elinizden geleni yapacağınıza eminim.

Saçlarımız için şampuan ve diğer bakım ürünlerini seçerken dikkat etmemiz gereken bazı noktalar ve kesinlikle kaçınmamız gereken bazı şeyler var.

Peki uzak durmamız gereken bu şeyler nelerdir?

Bazı alkol türleri, SLS, SLES, paraben, sodyum klorür yani tuz ve parfümler kimyasal kokular içerir.

Neden zararlı olduklarını kısaca açıklayalım.

Bu kimyasal maddeler ciltte tahrişe ve cilt dökülmesine neden olur; Kanserden organ hasarına kadar pek çok olumsuz etkisi olabiliyor.

Bu nedenle doğal vegan ürünleri tercih etmek sadece saçlarınızı güzelleştirmekle kalmayacak aynı zamanda sizi çeşitli sağlık sorunlarından da koruyacaktır.

İnsan sağlığına zararlı unsurlar içermeyen saç bakım ürünlerini kullandıktan sonra farkı kısa sürede fark edeceksiniz.

Belki bir türlü çözemediğiniz saç dökülmesi probleminiz sona erecek ya da saç deriniz artık sebepsiz yere kaşınmayacaktır.

Saçlarınız her zamankinden daha parlak ve yumuşak olacak.

Saçlarınıza doğadan gelen malzemelerle bakım yapmanız ve ayrıca vegan ürünleri tercih etmeniz size iyi gelecektir.

Cildinize dokunan içeriğin aslında ne kadar değerli olduğunu daha iyi anlayacak, saçlarınızda gözle görülür değişimle etrafınızdakileri sürükleyeceksiniz.

Pek çok faydasını anlattık, elbette vegan saç bakımı konusunda da sizlere kesin bir teklifimiz olacak.

Tavsiye ettiğimiz ürün Aimi marka vegan saç ve vücut şampuanıdır.

SLS, silikon ve gluten içermez. Ayrıca tuz içermediği için keratin ile işlem görmüş saçlar için de uygun bir şampuandır.

Saçlarınızı zarar vermeden ve zarar vermeden temizlemesinin yanı sıra, saçlarınıza gözle görülür bir canlılık ve parlaklık katar.

Saçlarınız her zamankinden daha yumuşak ve bakımlı görünürken, kabarmayan ve kolay taranabilen yapısıyla çok daha kolay şekil verebileceksiniz.

249 TL fiyatıyla satışa sunulan vegan şampuan, almak isteyenler için karşımızda.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu