Yaşam

Survivor Bursunu Kaybeden Aleyna’nın Eğitim Hayatı İzleyicilerin Konuşması Oldu

Survivor 2024 All Star’ın en çekişmeli kurullarından birine Aleyna-Pınar kavgası damgasını vurdu. Pınar’ın Aleyna’dan nefret ettiğini açıklamasının ardından Aleyna’nın hayatı ve eğitimini anlatan hikayesi izleyenleri büyüledi.

Olaylarla başlayan Survivor 2024’te her bölümde yepyeni bir kaosla karşılaşmaya yeni yeni alışırken, ada konseyinde Aleyna ile Pınar arasındaki gerilim herkesi şok etti.

Ekranda gerilimini hissettiğimiz ikiliden Pınar’ın Aleyna hakkında açıkça ‘nefret ediyorum’ demesi izleyenleri şok ederken, Aleyna’nın yaşadığı zorlukları anlatması ise bambaşka bir senaryo yarattı.

Aleyna’nın Survivor’a gelmek için bursunu kaybettiğini ve Amerika’da üniversitede okuduğunu açıklamasına Pınar ve Poyraz yönetim kurulunda tepki gösterirken, bu anlar sosyal medyada da gündem oldu.

Aleyna’nın sözlerine karşılık Poyraz’ın “planörün ne olduğunu bilmediğini” söylemesi de tepki çekti.

Aleyna’nın Amerika’daki eğitimini araştıran dikkatli izleyiciler, Aleyna ile Pınar’ın eğitim hayatlarını karşılaştırırken çift arasındaki bu gergin dinamik sosyal medyaya da yansıdı.

Öte yandan Pınar ve Aleyna’nın antrenmanlarına tepki gösteren Poyraz, Linkedln profilinde Acun Medya’da iş tecrübesi olarak “halka atma, parkur, top atma” alanlarında yetenekli olduğunu ve bunun bambaşka bir deneyim yarattığını belirtti. sürpriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu