Teknoloji

Tog paylaştı! Trugo portable uygulaması ve web sitesi de hizmette

Türkiye’de mobilite alanında hizmet veren global teknoloji markası Togg, ilk akıllı cihazı T10X’i kullanıcılarla buluşturmanın heyecanını yaşarken, Trugo markası altında şarj kurulumlarına da ülke genelinde kesintisiz devam ediyor. Kesintisiz kullanıcı deneyimi amacı.

Trugo ile Türkiye’de uçtan uca, kesintisiz ve yüksek performanslı bir şarj şebekesi kurmak üzere yola çıkan Togg, yüksek büyümenin ardından Bursa, İstanbul, Samsun, Sakarya, Düzce, Ankara, Kocaeli, Van ve Denizli’de faaliyetlerine başladı. Bolu Otoyol Mesire Tesisi’ne performans şarj cihazları taktı. kurulumlarını da tamamladı.

Shell’in yanı sıra kendi servis noktalarıyla da iş birliği yapan Togg, Trugo’nun hedefleri doğrultusunda belirlediği Shell istasyonlarına cihaz kurulumlarına devam ediyor. Trugo tarafından kurulan istasyonlar, tüm elektrikli araç kullanıcılarının hizmetine sunulacak.

2023 yılı sonunda Türkiye’nin 81 ilindeki kurulumlarını tamamlayacak olan Togg, yüksek performanslı şarj cihazlarıyla tüm elektrikli araç kullanıcılarına hizmet verecek.

Yüzde 100 yenilenebilir enerji kullanma

180 kW ve üzeri cihazlara sahip tüm elektrikli araç kullanıcılarına kesintisiz bir deneyim sunmayı hedefleyen Trugo, yüksek performanslı şarj cihazlarıyla bir akünün doluluk oranının yüzde 20’den yüzde 80’e ulaşmasını 30 dakikadan kısa sürede sağlıyor. Cihazlar yüzde 100 yenilenebilir güç kaynakları kullanıyor. Türkiye’deki tüm elektrikli araç sahiplerinin erişimine açık olan yüksek performanslı şarj ağı sayesinde kullanıcıların menzil derdi de ortadan kalkıyor.

Trugo portable uygulaması ve web sitesi de hizmette

Tüm elektrikli araç kullanıcıları, taşınabilir uygulaması ve web sitesi üzerinden Türkiye genelinde kurulan şarj ağını takip edebilecek. App Store ve Google Play üzerinden kullanıcılara sunulan taşınabilir uygulama, sorunsuz bir şarj deneyiminin kapılarını aralıyor.

Trugo taşınabilir uygulaması ile kullanıcılar kendilerine en uygun istasyonu bulabilecek, şarj işlemini takip edebilecek, şarjın bittiğini görebilecek, geçmiş şarj uygulamalarına ulaşabilecek ve şarj ödemesini yapabilecek. Trugo taşınabilir uygulama kullanıcıları, kendilerine yakın Trugo istasyonunu ararken eczane, kafe, çocuk parkı, alışveriş merkezi, restoran gibi ihtiyaçlarına göre arama yapabilecekler. Kullanıcılar ayrıca o anda boş/mevcut şarj istasyonlarını da görebilecekler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu