Haber

Uğur Dündar’dan ‘Ali Koç istifa etsin’ diyenlere yanıt

Fenerbahçe Lideri Ali Koç, kulüp özel yayınında yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Ali Koç, Fenerbahçe taraftarının Kayserispor deplasmanına alınmamasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Taraftarlar geçtiğimiz günlerde Ali Koç’a istifa çağrısında bulunmuştu. Ali Koç’u istifaya davet edenlere tepki Uğur Dündar’dan geldi…

Süper Lig’de oynanan Fenerbahçe Konya Spor maçında Fenerbahçe taraftarının ‘hükümet istifa’ sloganları atması gündem oldu.

Süper Lig’de oynanan erteleme maçı Konya Spor ile Fenerbahçe arasında Kadıköy’de oynandı. Karşılaşma sırasında Fenerbahçe tribünlerinden ‘hükümet istifa’ sloganları atıldı. Fenerbahçe lideri Ali Koç, bu iddiayla ilgili sessizliğini ilk kez bozdu.

Daha sonra Fenerbahçe taraftarlarının Kayserispor deplasmanında oynanacak karşılaşmaya alınmayacağı açıklandı. Yaşanan gelişmelerin ardından Fenerbahçe Lideri Ali Koç ilk kez açıklama yaptı.

Ali Koç, Cumartesi günü oynanacak Kayserispor-Fenerbahçe maçına Fenerbahçe taraftarlarının alınmayacağının açıklanmasının ardından açıklamalarda bulundu. Sarı lacivertlilerin lideri kulüp kanalından özel bir yayın yaparak konuyla ilgili fikirlerini ortaya koydu.

Ali Koç yaptığı açıklamalarda, “Devlet ve hükümet kelimelerini ayıralım. Herkes devletten yana ama herkes hükümetten yana olmak zorunda değil.” terimleri kullandı.

Ali Koç, Fenerbahçe taraftarının deplasmana alınmaması kararına itiraz ettiklerini belirtti. Ali Koç yaptığı açıklamalarda yapılan paylaşımlar için de açıklama yaptı. Koç, ‘Hassas dengede en makul açıklamayı yapmak bizim işimiz. Bazı kulüpler kendileri açıklamalarda bulundular, son derece siyasi açıklamalarda bulundular. Fenerbahçe olarak siyasi bir şey yapmıyoruz. Stadyumun bir bölümü protesto etti. Kulüpler Birliği’nde kültür vardı, herkes ortak bildiri yayınlıyor. Biz de yayınladık, iki büyük kulüp saatler sonra yayınlayınca kötüydük’ dedi. ifadeleri kullandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a Fenerbahçe Üst Divan Divan Başkanı Uğur Dündar destek verdi.

Uğur Dündar, Ali Koç’un sosyal medya hesabından açıklama yaptığı anları paylaştı. Dündar, ‘Ali Koç istifa etsin diyenler bu konuşmayı iyi dinlesin…’ dedi.

Fenerbahçe Başkanı yiğitçe taraftarının arkasında durdu ve söylenebilecek her şeyi söyledi.” ??

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu