Haber

YETER Partisi’nin İstanbul, Ankara ve İzmir adayları belli oldu! Seçim müzakeresi…

İYİ Parti’de Mart 2024 yerel seçimleri öncesi CHP ile ittifak için pazarlık kapısı yukarıdan açılıyor. ÂLÂ Partisi masada elini güçlendirmek için İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını belirledi. CHP ile bu üç il için anlaşma sağlanırsa DÜZGÜN Partisi iki büyükşehir belediye başkanı talep etmeye hazırlanıyor.

“CHP İLE GÖRÜŞMEYİN”

Sözcü yazarı İsmail Saymaz, İYİ Parti Başkanlık Divanı ve Meclis Grubu’nda Millet İttifakı ve CHP ile tüm bağların kesilmesini isteyenlerin görüştüğü İYİ Parti Milletvekilinin adını vermediklerini söyledi. “Seçmenimiz ‘CHP ile yan yana gelmeyin’ diyor”Şunları söylediğini belirtti:

İŞTE ALA PARTİ’NİN BÜYÜKŞEHİR ADAYLARI

“İYİ Parti Milletvekili Ankara ve İstanbul’un bu kapsama girdiğini söylüyor. “İstanbul’da bile olmaz Saruhanlı, aday göstermezsen CHP’ye ortak sayılırsın.” Ümit Özale’nin isimlerinin tartışıldığını söylüyor. .”

“TÜRKİYE’Yİ KAYBEDİYORUZ, BELEDİYEYİ KAYBEDERSEM NE OLUR”

“Kaybeden olmakla suçlanacaklarını” hatırlatan İYİ Parti Milletvekili, Saymaz’ın köşesine şöyle yanıt verdi: “Umurumuzda değil. Türkiye’yi CHP yüzünden kaybettik, belediyeyi kaybetsek ne olur?”İYİ Parti’nin Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’na karşı ada yapacağını düşünmediğini belirten Saymaz, DÜZGÜN Partisi’nin Ankara ve İstanbul’a Mersin ve Adana’yı isteyebileceğini yazdı.

carsambaajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu