Haber

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Polis Haftası kutlama etkinliğinde polislerle buluştu

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Polis Haftası kutlama etkinliği kapsamında Emniyet Müdürlüğü çalışanlarıyla buluştu. Önder Serdar Sandal, “Polis ekiplerimiz sokaktaki yüzümüzdür ve öncelikli görevimiz halka hizmettir. Bu bayrak altında toplumun tüm kesimlerini kucaklayarak, ülkenin bölünmez bütünlüğü adına görevimizi sürdüreceğiz. Atatürk ilkelerinin ve cumhuriyetin ışığı. Kamunun haklarını korumak görevimizdir.”

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, polis teşkilatının kuruluşunun 197. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte polis ekiplerini tebrik etti. Çiçeklerle karşılanan Başkan Sandal, özverili çalışmalarından dolayı personele teşekkür etti. Etkinliğe Başkan Sandal’ın yanı sıra belediye başkan yardımcıları, bürokratlar ve polisler katıldı.

SOKAKTA YÜZÜMÜZSÜNÜZSÜNÜZ

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Kuruluşunuzun 197. yılı ve Polis Haftanız kutlu olsun. Polis ekiplerimiz bizim sokakta görünen yüzümüzdür. Bu ülkeyi devlete borçlu olduğumuzu bilmeliyiz. Dolayısıyla bu temel bilinci asla bir kenara bırakmayacağız” dedi. Görev süremiz boyunca Aslı Görevimiz halka hizmet etmektir.Bu bayrak altında, bu ülkenin bölünmez bütünlüğü adına, Atatürk çizgisinden sapmadan, cumhuriyetin ışığında misyonumuza devam edeceğiz.Bunlar önemsediğimiz temel ilkeler. Çok zor şartlardan geçiyoruz. Bu günlerde birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Kimseyi bölmeden elinizi vicdanınıza koyun. “Milli görevinizi en iyi şekilde yerine getirin, başka hiçbir şeye ihtiyacımız yok” . Arkanızda durmaya devam edeceğim. Halkın haklarını korumak bizim görevimizdir” dedi.

VATANDAŞIN YANINDAYIZ

Emniyet Müdürü Erdem Uslu, “Hizmet kalitemizi her geçen gün arttırarak 7/24 görevimizin başındayız. Devletimizin bize verdiği yetkiler çerçevesinde halkımızın güvenliği, huzuru ve yaşam konforu için çalışıyoruz. Bu süreçte her zaman yanımızda olan ve bize değer veren Liderimiz Serdar Sandal, “Desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederiz. Müdürlüğümüz tüm çalışanlarıyla her zaman vatandaşlarımızın karşısında değil, yanında ve hizmetindedir” dedi.

haberzeytinburnu.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu