Haber

CHP adaylarını tanıttı: Bu karanlığı birlikte bitireceğiz

İZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı, partinin İzmir milletvekili aday adaylarını halka tanıtmak amacıyla Alsancak Tarihi Gaz Santrali’nde tanıtım töreni düzenledi. Halka açık düzenlenen tanıtım törenine parti yöneticileri de katılırken, depremde hayatını kaybedenler anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Cumhurbaşkanlığı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gösterildiği törende seçim kampanyasına ait görseller kamuoyu ile paylaşıldı.

‘BU KARANLIĞA BİRLİKTE SON VERECEĞİZ’

Törende konuşan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, törene katılan adayları ve katılanları selamladı. Seçime 43 gün kaldığını söyleyen Aslanoğlu, Kütahya’nın plakasına dikkat çekerek, “Bugün Kütahya. İzmir’den Kütahya’ya selamlar. Bugün 43 gün. Çok uzun süredir karanlıkta yaşıyoruz. bu toplumu karanlığa gömdüler. 15 Mayıs sabahı hep şafak doğacak.” Birlikte ışığa uyanacağız. Göreve geldiğimizde maratonun son 100 metresi burası dedik. CHP uzun süredir tüm parti organlarıyla çalışıyor. Bu 1 günlük, 10 günlük, 100 günlük iş değil. Kampanya çoktan başladı. CHP örgütleri çok uzun süredir iktidar yürüyüşü yapıyor. Bir sonraki çabamıza devam edeceğiz. “Arkadaşlarımızla birlikte bu pahalı adayları birlikte yürüteceğiz. Bu karanlığı hep birlikte bitireceğiz. Aday olsun olmasın her CHP milletvekilinin son güne kadar çalışacağını biliyorum. Adımız kadar tüm teşkilatımız kendinden emin. dedi.

‘Örgütümüzün TÜMÜ SOKAKLARDA’

CHP’nin İzmir’deki seçim çalışmalarına da değinen Aslanoğlu, şunları söyledi:

“Uzun zamandır tüm teşkilatımız her gün sokaklarda. Her gün evleri ziyaret ediyor. Bundan sonra da her gün evlerde olmaya devam edeceğiz. Her gün evlerde olmaya devam edeceğiz. İlçe başkanlarımız, muhtarlarımız, muhtarlarımız. il idare meclisi üyelerimiz, kadın ve gençlik kolları üyelerimiz, 40 gün içinde kapı kapı dolaşarak belirlediğimiz 1 milyon 125 bin seçmenle gideceğiz, her ilçede gece vardiyası oluşturduk, çalışacağız. Gece 12-8’de ayakta olan vatandaşlarımızla yan yana.Vatandaşımızın olduğu yerde biz de orada olacağız.Her ilçede ekiplerimiz engelli ailelerini ziyaret edecek.CHP İzmir’de bir çalışma yürütüyor.Kapı poliçesi , hangi sokaklara gideceğimiz, mesajlar.” Öğretmenlerimiz belirliyor. 200 arkadaşımızla birlikte bu alanda olacağız. Kadın kollarımız dar gelirli vatandaşlarımızı tek tek ziyaret edecek. Bu ziyaretlerde hep birlikte çalışacağız.”

‘Bahar sana gelecek, ışık sönmeyecek’

Son olarak İzmir’de hedeflerinin yüzde 75 olduğunu vurgulayan Sinanoğlu, “Bu dönem partinin beğenisi yüksek. Toplum Kemal Kılıçdaroğlu’nu cumhurbaşkanı olarak görmek istiyor. Kemal Kılıçdaroğlu’nu hep birlikte 13. cumhurbaşkanı yapacağız. Bu seçimi açık farkla kazanacak.Bu kadar az farkla değil.Bunu toplumun her kesiminden görüyorsunuz.İzmir’de her dört kişiden üçünün oyunu alacağız.Amacımız bu şehirde yüzde 75’i yakalamak. Son dönemde kadın haklarına yapılan saldırıları görüyorsunuz, iki oy uğruna yaptıklarını bırakmıyorlar, kadınlarımız bunu görüyor, Kemal Kılıçdaroğlu kazanacak, hanımlarımız, gençlerimiz ve halkımız kazanacak, bahar gelecek. Sana bir daha sözün ışığı hiç sönmeyecek” dedi.

Konuşmaların ardından adaylar, törene katılanları sahne önünde selamladı. (DUVAR)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu