Haber

Kayserispor transfer panosunu açtı

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri halkının heyecanla beklediği müjdeli haberi Recep Mamur Tesisleri’nde duyurdu.

Başkan Büyükkılıç, Mondihome Kayserispor Başkanı Ali Çamlı ile Kayserispor tesislerinde bir araya geldi.

Burada açıklama yapan sarı-kırmızılı takımın lideri Ali Çamlı, Lider Büyükkılıç’ın müjdeli haberi vereceğini açıklayarak, “Değerli büyüğümüz kulübümüze güzel şeyler getirdi, neşe getirdi. Kendisi her zaman gurur duyduğumuz Büyükşehir Belediye Başkanımızın ötesinde ağabeyimizdir. Büyükşehir Belediye Başkanımıza özverili katkılarından dolayı kulübüm ve şehrim adına teşekkür ediyorum. Bugün itibarıyla bir zorluk daha aşıldı. Bu konuda lider olduğum günden bu yana bu kulübün tüm sorunlarının aşılması için büyük özveri gösteren Büyükşehir Belediye Başkanımızın bir açıklamasının doğru olacağını düşündük. “Sayın liderimizden bu sorunun aşıldığının ilk müjdesini Kayserispor taraftarlarına ve camiasına vermesini istiyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Kayserispor bizim için çok önemli ve marka değerimizdir. Şehrimizin gururudur. Şehir süper ligdeyse takımıyla birlikte süper ligde olması lazım. “Belediye başkanı olmanın ötesinde, her alanda sorumluluk alma anlayışıyla şehrin sorunlarına sahip çıkmaya özen gösteriyoruz” dedi.

Vatandaşların nerede olursa olsun transfer panosunu sorduğunu hatırlatan Önder Büyükkılıç, transfer panosunun açıldığını belirterek sözlerine şöyle devam etti: “Bildiğiniz gibi seçim arifesindeyiz, muhabbeti, sevgiyi ve çoğu şeyi görüyoruz. Önemli olan gezdiğimiz yerlerdeki vatandaşlarımızın bize olan inancı. ‘Siz belediyede ne yapıyorsanız onu yapıyorsunuz, tecrübelerinizle bundan sonra daha iyisini yapacağınıza eminiz. Her yerden şu sorular geliyordu: “Bunları aştığımıza göre artık bu tahtımız ne olacak?” Anlaşılan bu soru herkesi meşgul ediyor ve bunu bize güvenle, şehirlerini ve gruplarını koruma anlayışıyla soruyorlar. Geçen haftadan bu yana açıldığını, açılacağını söylediğimizde Allah’ın izniyle açıldığını buradan beyan ederiz. Size iyi şanslar diliyoruz. Camiamıza, taraftarlarımıza, şehrimize, Kayseri ve Kayserispor severlere ve hocamız Burak Yılmaz’a bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum. Bizim için değerli ve pahalıdır. Dinamik, genç, milli kaptanımızın başarısı şehrimizin başarısı demektir. “Sorumluluk aldık, başta Sayın Bakanımız Özhaseki olmak üzere değerli kulübümüzün yönetim kurulu başkanına teşekkür ediyorum.”

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye de teşekkür eden Büyükkılıç, Kayserispor’un başarılı olmasını umarak, “Allah’ın izniyle bu takım taraftarıyla, yöneticisiyle, oyuncusuyla, teknik direktörüyle, şehrimizin sevdalılarıyla el ele vererek hedefine yürüyecektir” dedi. ve ekibimiz. Umarım bu son olur. Bir daha ahşapla ilgili bu konuları konuşmamamız konusunda iyi niyetimi belirtmek isterim. Yeni dönemin ve yeni konumun şehrimize ve ekibimize hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. “Mevla’mız dostumuz, yardımcımız olsun, yüzümüz hep gülsün” dedi.

Taraftarların her zaman takımlarına destek verdiğini belirten Önder Büyükkılıç, tüm Kayserispor taraftarlarını 12 Şubat Pazartesi günü saat 20.00’de oynanacak Beşiktaş maçına davet etti. Büyükkılıç, centilmence bir karşılaşma olmasını ve 3 puan alan tarafın da Kayserispor olmasını diledi.

Büyükkılıç, transfer panosunun açılmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Tabii ki söz verdiğimizde çok düşünerek, çok çalışarak, özveriyle koşarak, sözümüzün arkasında durmanın, pes etmemenin gayretini gösterdik” dedi. utanmış.”

Başkan Büyükkılıç da sponsorlara teşekkür ederek, “Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Sayın Bakanımız Mehmet Özhaseki, Hulusi Paşa ve milletvekillerimiz bir arada el ele, gönül gönüle olduklarında aşamayacağımız hiçbir sorun olmadığını görüyoruz. Bu şehrin en önemli özelliği birlik ve beraberliğidir. Böyle kaliteli oyuncuların gelmesinden biz de keyif alıyoruz” dedi.

1 aydır bu konu üzerinde gece gündüz çalıştıklarını belirten Mondihome Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, kendilerini ayakta tutan gücün, Kayserispor’un fedakar kapalı kale taraftar grubunun ‘Başkanım, yanındayız’ şeklindeki yoğun desteği olduğunu ifade etti. canımızla birlikte size başkanım evimi satıp vereyim’, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, TBMM Milli Savunma Kurulu Başkanı Hulusi Akar ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın büyük desteği olduğunu anlattı. .

Çamlı, Lider Büyükkılıç’ın Kayserispor için çok değerli olduğunu belirterek, “O da çok iyi bir Kayserispor taraftarıdır. Sağladığı yardımın ötesinde o benden daha fanatik. Bu transfer panosunun açılışını gece gündüz sabırsızlıkla bekleyen Kapalı Kale’nin cesur evlatlarına armağan ediyoruz. Pazartesi günü oynayacağımız Beşiktaş maçında şehrimize ve kendilerine yakışır bir taraftar grubuyla takımlarını centilmence alkışlamalarını istiyorum ve bu takımın 3 puan alacağına inanıyorum. Herkese hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Kayserispor’un prensipte anlaşmaya vararak Kayseri’ye getirdiği forvet Duckens Nazon, Kayserispor’a geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, “Kayserispor’a imza atarak burada olmaktan çok mutluyum. Aynı zamanda Türkiye ligi gelişen çok önemli bir lig, çok önemli oyuncular geliyor. “Dolayısıyla bu ligde oynamak benim için her zaman bir hedef oldu ve bu hedefe, bu hayalime ulaştığım için çok mutluyum.”

Kayserispor-Beşiktaş maçında Başkan Büyükkılıç’a gol sözü veren Nazon, “Evet söz verdim. Tabii ki bu benim işim. İşimde elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. “Mümkün olduğu kadar gol atmaya çalışacağım” dedi.

haberkalkandere.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu