Haber

Narlıdere Spor Okullarında Sertifika Heyecanı

Narlıdere Belediyesi’nin kış dönemi spor kurslarını başarıyla tamamlayan genç yetenekler sertifikalarını Önder Ali Engin’den aldı. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “Bazılarına rağmen kız çocuklarına ve kadınlara daha fazla önem vermeye devam ediyoruz. İlçemizden daha başarılı sporcuların çıkmasını istiyoruz, geleceğin milli sporcularını Narlıdere’den ülkemize kazandırmak istiyoruz” dedi.

Narlıdere Belediyesi tarafından 2022-2023 kış dönemi için açılan ‘Temel Spor Eğitimi ve Sporcu Yetiştirme Kurslarında’ sertifika heyecanı yaşandı. Kış voleybol kurslarını başarıyla tamamlayan minik yetenekler sertifikalarını Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin’den aldı. Narlıdere sınırları içerisinde yaşayan ve ilçedeki devlet okullarında öğrenim gören çocuklar, voleybol kurslarını başarıyla tamamlamanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadılar.

Sertifika töreninde konuşan Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, spor ve sanatla büyüyen nesiller yetiştirmek için büyük emek harcadıklarını belirterek, “Sporun bireysel ve toplumsal faydalarının bilincindeyiz. Herkes için spor ve yaşam boyu spor ilkesiyle çocuklarımızı spor yapmaya teşvik etmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda açtığımız spor okullarımıza gösterilen ilgiden çok memnunuz. Sporun bireylere sağladığı katkıların yanı sıra uluslararası niteliği sayesinde de ülkemize neler katacağının bilincindeyiz. Bu nedenle ilçemizden daha başarılı sporcuların çıkmasını, geleceğin milli sporcularını Narlıdere’den ülkemize kazandırmak istiyoruz.”

ÇOCUKLARIMIZI TEBRİK EDERİZ

Voleybolcu kızları tebrik eden Önder Engin, “Bazılarına rağmen kız çocuklarına ve kadınlara daha çok değer vermeye devam ediyoruz. Hanımlarımız ve kızlarımız bizim için çok değerlidir. Kimse bu konuda kaba olamaz. Bu ülkeyi, 85 milyon insanımızı, komşularımızı, dostlarımızı seviyoruz. Kursları başarıyla tamamlayan çocuklarımızı tebrik ederiz. Çocuklarını bize emanet eden ailelerimize, Narlıdere Belediyesi Spor Koordinatörümüz Mehmet Şahin’e ve Teknik Direktörümüz Jülide Meriç’e teşekkür ediyorum.”

Narlıdere Belediyesi Spor Koordinatörü Mehmet Şahin, “Kızlarımız başarılarıyla bizleri gururlandırıyor. 9 öğrencimiz yüzde 100 burs kazandı, 3 öğrencimiz milli takımda seyrediyor, bir oyuncumuzu da Ankara’da çok iyi bir takıma göndereceğiz. Başkanımız Ali Engin’e çocuklarımıza verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu